Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Horoscopul Zile și Nopți în perioada 5 – 18 aprilie 2019. Vezi ce îți rezervă astrele în această perioadă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Horoscopul Zile și Nopți în perioada 5 – 18 aprilie 2019. Vezi ce îți rezervă astrele în această perioadă Share Horoscopul Zile și Nopți în perioada 5 – 18 aprilie 2019. Vezi ce îți rezervă astrele în această perioadă


 

Luna aprilie vine cu veşti bune, iar dacă pentru unii nativi din zodiac poate fi o lună solicitantă, pentru alţii apele sunt calme şi totul este învăluit în armonie.

BERBEC

În luna aprilie ești favoritul zodiacului, evident! Ai mari şanse de reuşită în tot ceea ce întreprinzi pe plan personal. În agitația asta tipică a ta, uiți că realismul și calmul sunt aliații tăi, atunci când vrei să pui lucrurile la punct. Nu-i desconsidera. Mai ia un time out. Cum unde? La For Sale, evident, aici e locul de time put pentru timp. Astfel vei uita și de negativism și nu îi vei mai îndepărta pe toți din jurul tău.

TAUR

Luna asta ai parte de protecție divină și poți obține ce îți dorești, mai ușor decât de obicei. Atenție! Nu abuza de asta, mai devreme sau mai târziu unele lucruri se pot întoarce împotriva ta. Dar totuși, dacă astrele se află în pasa lor bună, cu tine, poți profita puțin de situație. Obține un răspuns pozitiv de la persoană pozitivă, atunci când o inviți să descoperiți delicatesele orașului împreună.

GEMENI

Veți obţine cu uşurinţă câştiguri financiare, însă este recomandat să eviţi speculaţiile de orice natură. Rămâi prudent în zona profesiunii, unde pot apărea probleme, nu grave, dar foarte stresante pe termen lung. Așa că nu îți bate capul foarte mult, lasă lucrurile să vină de la sine. Du-te puțin și distrează-te, ca să ai un vibe bun și să atragi cât mai multe lucruri pozitive.

RAC

Nu refuza invitaţia la o petrecere. S-ar putea ca acolo să întâlnești un vechi prieten pe care nu l-ai văzut de mult timp. Mai mult, în luna aprilie ai şansa de a schimba locul de muncă, de a începe o nouă colaborare sau asociere într-o afacere. Tot ce trebuie să faci e să ieși puțin din carapacea ta, pentru a avea mai multe oportunități. Pe plan sentimental a venit rândul tău să fii plăcut surprins de partener.   

LEU

Aprilie ar putea să îți ducă avantaje materiale substanţiale, însă cu preţul sacrificării timpului liber. Trist, nu? Eh… Nu e chiar așa neagră. Faci un mic efort acum ca să poți ieși cât mai mult după aceea. Vei fi obligat să rămâi peste program pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. Mai mult de atât va trebui să ai mai mare grijă cu implusivitatea, în perioada asta cam faci exces. Așa că nu te crede rege prea devreme. Mai întâi asigură-te că dai tot ce poți tu mai bun și apoi pot începe să curgă laurii.

FECIOARĂ

Pe plan sentimental este o perioadă favorabilă relaţiilor de dragoste, o perioadă cu mare încărcătură emoţională. Fie pe Tinder, ori pe stradă sau bancă, poți întâlni o persoană care îți va deveni în scurt timp, foarte dragă. E ca și cum te-ai impiedica de dragoste pe stradă. Dar ai grijă să nu-și pierzi capul. Ce moment mai frumos decât ăsta găsești să descoperi orașul? Rămâi cu multe amintiri frumoase și parcă fiecare loc ți se va părea altfel.

BALANȚĂ

Dacă stai bine financiar, ar fi bine să pornești la drum şi să îți petreci această lună într-un loc care îți place în mod deosebit. În cazul în care plănuiești să faci unele schimbări trebuie să ştii că momentul prielnic oricărui demers este începând cu jumătatea lunii. Așa că până atunci ar fi bine să plănuiești lucrurile. Nu uita să iei totul în considerare. Ce ar fi să te încarci cu inspirație privind o panoramă a orașului. Cum unde? Cetate, Belvedere, Tâmpa. Hai ce mai stai?

SCORPION

Dificultăţile întâmpinate în luna aprilie, atât pe plan financiar, cât şi sentimental, ar putea să îți determine o stare de iritare exagerată. Evită confruntările directe cu persoanele care încearcă să se impună în faţa ta. Privește în ansamblu și conectează-te cu lucrurile simple, ca să menții legătura cu realitatea. Mergi la un concert, ieși în natură sau bucură-te de o înghețată în parc. Cine știe poate Zen-ul se va apropria mai repede de tine.

SĂGETĂTOR

Relaţiile parteneriale vor fi excelente dacă vei încerca să dai dovadă de mai multă diplomaţie şi dacă vei asculta şi părerile celorlalţi. Revizuiește-ți relaţiile cu anturajul şi caută să construiești legături bune cu cei din jur. Prea ai încredere deplină în toată lumea. Chiar dacă a dat soarele, nu înseamnă că totul acum e numai fericire și toți îți vor binele. Ieși la o bere cu prietenii sau la un martini (fetelor) și vedeți intențiile celor apropriați.

CAPRICORN

Ți se oferă şansa de a te afirma, preluând conducerea unui proiect asupra căruia te apleci cu pasiune, faci totul repede şi bine. Poți fi liniştit, căci nu există riscul să fii înşelat, folosit sau indus în eroare de unele persoane cu care colaboraţi. Mulțumește pentru acest lucru, dând o mână de ajutor celor din jur. Așa cum ai reușit tu să ai un vibe bun și să îți răspundă Universul, oferă-le și celorlalți rețeta ta.

VĂRSĂTOR

Accentul cade pe relaţiile cu persoanele de sex opus. Este luna optimă legării unei prietenii sau lansării unei propuneri sentimentale. Îți pui multe speranţe în diferite proiecte şi mizezi prea mult pe nişte informaţii care nu vor aduce mari schimbări. Fii vigilent! Nu tot ce zboară se mănâncă. Concentrează-te pe ce ai acum și păstează-ți cel puțin un As în mânecă. Nu se știe cât îți va fi de folos.

PEȘTI

Dispui de multă forţă şi energie şi chiar dacă ai tot felul de obstacole de înfruntat, vei reuşi fără probleme. Tot ce întreprinzi în jumătatea lunii aprilie în scopul creşterii bugetului se află sub auspicii bune. La serviciu apar unele conflicte, cauza fiind în principal graba în a-ți expune ideile. Nu te mai bate cu aripioarele în piept. Păstrează exuberanța și învață să îți expui ideile prompt.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută