Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Alexu și proiectul The Voices Inside @ Deane’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alexu și proiectul The Voices Inside @ Deane’s Share Alexu și proiectul The Voices Inside @ Deane’s


 

 

Alexu  este din Brașov, face canto din copilărie, iar dacă data trecută a cântat cu Ana Coman –deja celebră la singurul radio cu 2 de L și 2 de R-, acum revine la Deane’s.

Pentru cei care folosesc Spotify, noul single ,,Forevermore’’ este disponibil și aici. Probabil știți asta fiindcă piesa pe care ați  îndrăgit-o la concertele sale, ,,Everlearn’’ se află tot aici!

Mai mult, cel din urmă single menționat a colecționat deja 2.900 de vizualizări pe youtube!

Artistul a mai avut cântări în Brașov, acesta îmbrățisând chiar și idea de ,,storytelling concert’’.
În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop. Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create și beat-urile simple de chitară.

În anul 2017 Alexu hotărăște să își pună gândurile în sunete și în pedalele de loop, inspirat de artiști precum Damien Rice și Matt Corby. Vocile suprapuse pe loop sunt cele ce vor contura proiectul muzical Alexu and The Voices Inside.
Proiectul The Voices Inside a pornit din dorința de a crea muzică sinceră, fără scopul de a atinge masele de oameni, ci doar de a aprinde scânteia și a încuraja ascultătorii să își asculte mai des vocea interioară care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În felul acesta, Alexu a ajuns să lanseze două EP-uri, „23 Minutes of Fame” și „Luminescence”, numai într-un singur an! 

Unde îl putem asculta?

În inima orașului, în Deane’s

Când îl putem asculta?

Duminică, 14 aprilie, de la 20.30

 

Preț bilet: 15 lei

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.