Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș Share Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș


Barre Fitness Academy TM

Barre-ul este o nebunie frumoasă! Te simți fantastic de fiecare dată, iar rezultatele se văd rapid. Barre Fitness Academy este primul studio de Barre din România și singura școală pentru instructori Barre. Barre Fitness implică musculatura întregului corp. Acesta este axat pe lungirea și întărirea musculaturii, oferind o intensitate ridicată și un impact scăzut. Din 1 aprilie Barre Fitness Academy TM te așteptă în noua locație.

Unde? Strada Turnului nr, 5  

Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș

Bdelicious în Stupini

Bdelicious este producător artizanal de torturi de nuntă, botez, cupcakes-uri și prăjituri de top din Brașov. Aceștia se mândresc cu faptul că în prepararea produselor sale folosesc doar ingrediente 100% naturale. „Reinventăm prăjiturile clasice ale copilăriei readucându-le în tendințe și suntem deschizători de drumuri pentru trendurile cofetăriei internaționale“, susțin ei. Din 30 martie aceștia pot fi găsiți și în cartierul Stupini.

Unde? Stupini

Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș

MeGusta

Un nou restaurant cu preparate delicioase s-a deschis în oraș. Aici întâlnești de la supe delicioase, ciorbițe, la ostropel, salate, mămăligă, plus un pahar de vin, totul la „farfuria zilei„. De asemenea, aici îți poți prepara propriul mic dejun. Hai ce mai stai, ia-ți gașca și bucură-te de gustul copilăriei.

Unde? Iuliu Maniu, 47

Nou în oraș| Vezi ce s-a mai deschis la început de aprilie, în oraș

Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Foto: Diana Bobeș

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.