Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Foto-Video: Singurul panda roșu din România a sosit la Zoo Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Foto-Video: Singurul panda roșu din România a sosit la Zoo Brașov Share Foto-Video: Singurul panda roșu din România a sosit la Zoo Brașov


În dimineața zilei de sâmbătă, 06 aprilie, după un transport fără probleme, femela de panda roșu primită de la Zoo Kolmarden(Suedia) a ajuns în noul ei amplasament de la Grădina Zoologică Brașov.

„Acest exemplar, unic în România, face parte din programul de reproducere și conservare coordonat la nivel european de EAZA(Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice și Acvariilor), urmând ca în urma indicațiilor coordonatorului acestui program, să aducem și un mascul în vederea formării unei perechi reproducătoare. Urmează o perioadă de carantină și de adaptare, după care, în funcție de recomandările medicului veterinar, va putea fi văzută de către vizitatorii noștri“, afirmă Alin Pînzaru, administrator Zoo Brașov.

Ioana Mircea-Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.