Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Temple Pub ne dă UNDA verde pentru concerte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Temple Pub ne dă UNDA verde pentru concerte Share Temple Pub ne dă UNDA verde pentru concerte


 

 

Temple Pub & Grill seamănă extrem de mult cu pub-ul din Dublin care poartă același nume. Nu din cauza faptului că acesta din urmă datează din 1840, ci datorită colecției de wiskey și bere și a evenimentelor găzduite aici!

De ce? Ca să asculți Unda
Unda este definiția unei trupe ce se detașează cu ușurintă de trupele promovate în industria muzicală (cele pe care altminteri nimeni nu le consumă). Sunt din Brașov și cântă piese din domeniul funk rock-ului, al folclorului dar și al rock-ului alternativ.

Dacă în anul 2017 i-am ascultat la ,,Festivalul Castanilor în memoriam Gabi Dobre’’ unde au câștigat premiul de interpretare- grup și mai târziu i-am auzit în localuri ca: Jar, Warehouse dar și festivaluri ca: Festivalul de Film și Istorie din Râșnov sau Dream Family Festival, în februarie ( anul acesta), au avut o deosebită performanță la Gala de caritate ’’ Aici pentru Tine’’.

După ce în decembrie 2018, componența trupei a avut mici modificări, astăzi trupa are 3 membri noi: Marius Cornel Bârsan( chitară bass), Alin Alexandru (tobe) și Sorin Laurențiu Cosma (clape).

Trupa Unda înseamnă:
Lucian Bedeu: voce, chitara
Daniela Popa: voce
Claudiu Paduroiu: chitara
Marius Cornel Barsan: chitara bas
Alin Alexandru: tobe
Sorin Laurentiu Cosma: clape

Sunt convinsă că trebuie să fi ascultat melodia Bucovina sau There is hope.
Mie mi-a plăcut mult foarte mult melodia Frunză verde. Aceasta a fost lansată destul de recent, chiar în octombrie 2018.

Haide să-i ascultăm împreună
Unde?

În Temple Pub & Grill, care este un concept unic în Brașov – aduce atmosfera de pub englezesc într-un mediu extrem de cochet, elegant și de bun-gust. Pe lângă look-ul modern al localului, trebuie reamintit – deși știm că nu ați uitat asta – că în Temple găsim cel mai mare ecran full-HD din Brașov: 6 metri pe care poți să vezi meciurile echipelor preferate sau să asculți muzica artiștilor momentului. Și tot aici ai două mese cu autoservire de la draft: bere proaspătă, oricâtă dorești, mereu la îndemână.

Când?

Vineri, 5 Aprilie, de la ora 23.00

Ne vedem acolo

Anna Antal

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută