Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

La Strada Bistronomie și terasa care transformă păcatul în virtute

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Strada Bistronomie și terasa care transformă păcatul în virtute Share La Strada Bistronomie și terasa care transformă păcatul în virtute


 

 

Datorită chefilor pasionați, care nu au venit din emisiuni X menite să-i propulseze din șoferi de tir în bucătari, îi avem pe cei care respectă conceptul de fine dining! Cu iscusință.

Noi am desprins niște trucuri și am învățat că ceea ce îi atrage pe turiști/oaspeți ține mai degrabă de patrimoniul imaterial- fie că vorbim de mâncarea specifică vreunui loc, de muzică, sau de spațiu. Poate de aceea, La Strada Bistronomie este și unul dintre cele mai vizitate restaurante family friendly unde puteți merge cu copiii. Cei de aici găzduiesc zeci de evenimente.

La Strada Bistronomie și terasa care transformă păcatul în virtute

Iar dacă zilele trecute, la meniul zilei am fost așteptați cu supă de pui și ardei umpluți, cei de aici au și preparate de post.

La Strada Bistronomie și terasa care transformă păcatul în virtute

Tips: pentru o dimineață- două, statul degeaba poate înseamna o tihnă ce are sens și se transformă din păcat în virtute…Iar pentru că ideile bune încep cu o cafea bună, suntem așteptați (și) la terasă!

Anna Antal,
redactor Zile și Nopți

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.