Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2019
Arhiva Zile si Nopti

Are you nuts? Zestrea blues-ului, într-un climat rupt din Vestul Sălbatic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Are you nuts? Zestrea blues-ului, într-un climat rupt din Vestul Sălbatic Share Are you nuts? Zestrea blues-ului, într-un climat rupt din Vestul Sălbatic


 

 

Blues-ul este cântat, povestit, adulat și adunat. Adesea vine ca mișcare de rezistență care și-ar dori să militeze pentru muzica bună.

…Și, dacă e cântat într-un climat emoțional specifc, începe să facă cinste tuturor sub-genurilor (pentru că se cântă în diferite tempouri, de la lent la foarte rapid).

De aceea sunt de părere că For Sale Pub este, fără îndoială, o gazdă perfectă. Barul a fost deschis în urmă cu 18 ani și de atunci mii și mii de brașoveni ( și nu numai, dacă judecăm după cărțile de vizită), îi calcă pragul. For Sale Pub a crescut organic, iar berea- cea mai vandabilă băutură- și celebrele alune, alimentează și îmbogățesc spiritul întregului local. Dacă în anul 2015, cei de aici au spus că s-au ronțăit 5 tiruri de alune de-a lungul a 14 ani, mă întreb câte beri s-au băut de toți cei care poate s-au simțit poate un pic mai ”blue”.

Tocmai de aceea, For Sale Pub îmbrățișează ideea unui concert Blues.

Are you nuts? Zestrea blues-ului, într-un climat rupt din Vestul Sălbatic

Fernet Blues Company este o trupă de suflet unde membrii formației se adună pentru a transmite și celorlalți mai mult decât muzică. O trupă vizibil plină de bucuria de a cânta și c-un interes fantastic pentru muzică în general și pentru blues în particular.

Formația, înființată în 1999, interpretează o mixtură de standarde de blues, rock și funk într-o manieră proprie, încearcând să readucă aceste genuri muzicale în actualitate printr-un sound proaspăt, adaptat  cerințelor muzicale actuale.

Mai mult, aceștia au cântat și pe scena Brașov Jazz&Blues Festival, în anul 2016 dar și în cadrul festivalului Doc and Roll

Sing along aaaaaand never run out of nuts!

Haide vineri, 5 aprilie 2019, la For Sale Pub.
Ne vedem aici?
Rezervări mese: 0788-758582 Suport: 30 ron

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută