Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 sfaturi ca să obții un bronz perfect vara aceasta!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 sfaturi ca să obții un bronz perfect vara aceasta! Share 3 sfaturi ca să obții un bronz perfect vara aceasta!


Când spui vară, automat te gândești la soare, te imaginezi pe o plajă exotică, undeva departe de agitația de zi cu zi a orașului, zero task-uri și zero memento-uri, doar tu profitând de fiecare moment pentru a te relaxa și pentru a obține un bronz de invidiat care va întoarce toate privirile.

Dacă vrei un bronz perfect și o piele sănătoasă, află care sunt cele mai importante sfaturi pe care trebuie să le urmezi ca la carte:

  1. EXFOLIEREA, SECRETUL UNUI BRONZ PERFECT: înainte de a merge la plajă este important să îndepărtezi celulele moarte de pe suprafața pielii. Cum faci asta? Folosește un scrub de corp din comerț sau unul natural, cele mai eficiente sunt zațul de cafea, zahărul brun sau mălaiul. În acest mod, produsele cosmetice își vor face pe deplin efectul, iar în contact cu soarele, pielea ta va căpăta un bronz uniform și delicat.
  2. JONGLEAZĂ CU FACTORUL DE PROTECȚIE SOLARĂ: în primele zile de plajă este important să folosești o cremă cu factor de protecție solară cât mai ridicat, pentru a nu te alege cu arsuri. Pe măsură ce pielea se colorează, poți scădea factorul de protecție, în felul acesta pielea se bronzează treptat, iar bronzul va rezista mai mult timp.
  3. ȘI LA PLAJĂ, MIȘCAREA E MAMA SUCCESULUI: poate suna straniu, dar în timpul expunerii la soare este bine să te miști cât mai mult, să nu rămâi în aceeași poziție pentru prea mult timp. Schimbă poziția după maxim 30 de minute, în felul acesta te vei bronza uniform peste tot și nu te vei pricopsi cu urme inestetice sau arsuri.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută