Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

CLUJ-NAPOCA – Artă, festivaluri și varză á la Cluj!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CLUJ-NAPOCA – Artă, festivaluri și varză á la Cluj! Share CLUJ-NAPOCA – Artă, festivaluri și varză á la Cluj!


Clujul a devenit în ultimii ani orașul ultra-cool al țării.

Odată cu venirea verii, festivalurile se țin lanț în capitala Ardealului: TIFF (2-11 iunie), Jazz in the Park (26 iunie – 2 iulie), Electric Castle (12-16 iulie) sau Untold (3-6 august).

Ce poți face în Cluj când îți iei pauză de la festival: o plimbare pe Cetățuie, în Parcul Central sau pe malul Someșului, în apropiere se află și clădirile-simbol: Cluj Arena și Sala Polivalentă.

Chiar și sibienii știu că cea mai bună cafea din Cluj se bea la Let’s Coffee, cele mai bune paste în toiul nopții se mânăncă la Wok’n Roll, cea mai bună înghețată se găsește la Moritz Eis și că nu poți părăsi orașul fără o oprire la Vărzărie.

La începutul lunii iunie, va fi inaugurat cel mai mare centru de artă din țară în clădirea fostei fabrici Tehnofrig, încă un motiv în plus să explorezi cel mai efervescent oraș din România.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută