Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor un spectacol – matineu pentru copii şi părinţi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor un spectacol – matineu pentru copii şi părinţi Share D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor un spectacol – matineu pentru copii şi părinţi


Sâmbătă, 4 iunie 2016, ora 11.00, copii, dar şi părinţii, sunt invitaţi să sărbătorească, cu puţină întârziere, ziua de 1 Iunie prin teatru.

Un spectacol dedicat lor, un spectacol ce îi apropie de lumea marelui Caragiale, o lume plină de peripeţii „nici aşa, nici altminteri, negreşit!”

Personajele din Lanţul slăbiciunilor, Vizită, Bubico, Un pedagog de şcoală nouă sunt aduse pe scenă rând pe rând de caruselul de la târgul de Moşi care se învârte marcând scurgerea timpului, în timp ce ochiul vigilent al autorului care „simte enorm şi vede monstruos” le urmăreşte.

Amuzamentul este garantat, în timp ce un „Mitică” strigă fără oboseală: „turtă dulce, panorame, baloane, soldaţi, lampioane, limonadă, fracuri, decoraţiuni, cerşetori, ciubere copii, miniştri, pungaşi de buzunare…”, iar morala se insinuează pas cu pas.

Morala îi vizează pe copii, dar cu siguranţă mai mult pe părinţi, căci metehnele acestei naţii chiar dacă s-au mai „revizuit, pe ici pe colo”, au cam rămas aceleaşi în punctele „esenţiale”.

Aşadar, dragi părinţi nu ezitaţi să vă aduceţi copiii la teatru! D’ale lui Nenea Iancu sau Lanţul slăbiciunilor vă aşteaptă pe scena mare a Teatrul „Sică Alexandrescu”.

Vă aşteptăm!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută