Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

“Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob a fost filmat la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob a fost filmat la Brașov Share “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob a fost filmat la Brașov


“Poveste de dragoste/ Love Is a Story”, cel mai nou lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale a fost filmat în urmă cu doi ani la Brașov.

Lungmetrajul prezintă iubirea dintre doi tineri artişti. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.

Filmările au durat 21 de zile, iar echipa a trebuit să suporte zilnic cele -20 de grade Celsius din termometre, multă zăpadă, fie ea căzută din cer sau artificială. Mişu Predescu, producătorul filmului povestește: “aduceam zilnic zăpadă cu camionul şi cu maşinile de zăpadă, a trebuit să apelăm la ninsoare articifială. Pentru că, da, în luna februarie, în Braşov nu ningea, deşi era foarte frig afară”.
Dar asta nu e tot. Protagoniștii au fost nevoiți să învețe lucruri noi pentru a putea interpreta rolurile cât mai bine. Dragoș Bucur a luat lecții de vioară. Scenele în care cântă la acest instrument i s-au părut cele mai dificile. “Am descoperit că îmi place mult mai mult decât orice instrument de muzică clasică”, spune actorul. Despre rolul său, Dragoș Bucur crede că “este acel tip de personaj pe care îl joci odată-n viaţă”.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac.
“Poveste de dragoste” a rulat în premieră internaţională la Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons. De asemenea, a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal şi la cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Portobello. Pe 24 octombrie, filmul a rulat la Miami.

În România, filmul “Poveste de dragoste/ Love Is a Story” va fi lansat pe 27 noiembrie și este distribuit de Zazu Film.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută