Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Bistro Piața Unirii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bistro Piața Unirii Share Bistro Piața Unirii


Bistro Piața Unirii este un local cochet și liniștit, cu mâncare bună și atmosferă plăcută, perfect pentru ieșirile cu prietenii.

În Iași, sunt foarte puține localuri în care nu se fumează deloc iar Bistro Piața Unirii este unul dintre ele. Pe lângă lipsa fumului de țigară, aici te mai poți bucura și de un decor foarte plăcut, precum și de câteva specialități culinare delicioase.

La Bistro Piața Unirii, week-end-urile sunt pentru prieteni și sushi!

Decor chic și atmosferă plăcută

Imediat ce intri în bistro nu poți să nu te îndrăgostești de decor. Mobilier din lemn cu tentă vintage, scaune colorate, geamuri mari și luminoase, multe plante și un papagal simpatic te întâmpină la Bistro Piața Unirii. Atmosfera este plăcută și intimă și nu poți să te simți altfel decât foarte bine.

Frankly Burgers la Bistro Piața Unirii

Dintre mâncărurile delicioase de care te poți bucura la Bistro Piața Unirii, burgerii Frankly sunt vedetele. Absurd de delicioși, adevărate festinuri culinare, burgerii Frankly vin în diverse forme și combinații: cu carne de vită sau pui, cu ficăței crispy, cu rucola, salată verde, ceapă sau aioli – orice ai alege, sigur vei reveni aici pentru a-i gusta din nou.

La desert, îți recomandăm o felie de cheescake delicios.

O ieșire cu prietenii la terasă

Bistroul împarte terasa cu Cafeneaua Piața Unirii. Dacă ai fost măcar o dată acolo, sunt sigură că ți-a plăcut atmosfera, că te-ai bucurat de umbra generoasă și ai savurat din plin timpul petrecut alături de prieteni.

Dacă ajungi la Bistro în această perioadă, îți recomand un mint lemonade mare și răcoros, numai bun pentru a-ți potoli setea și a-ți aduce zâmbetul pe buze.

Evenimente pe toată perioada verii

La Bistro Piața Unirii poți participa și la tot felul de evenimente organizate pe perioada verii: de la lansări de cărți, la degustări de vinuri și până la lecții de dans pe terasă, sigur unul dintre ele va fi pe placul tău.

Utile: Piața Unirii nr. 6
Tel: 0747247876
www.bistropiataunirii.ro

Articol de Ines Prodan.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.