Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cum să obţii cel mai avantajos preţ pentru recoltare celule stem

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să obţii cel mai avantajos preţ pentru recoltare celule stem Share Cum să obţii cel mai avantajos preţ pentru recoltare celule stem


Probabil ca stii deja ca ai la dispozitie o metoda revolutionara pentru a te asigura ca viitorul tau copil va avea acces la cele mai bune tratamente din viitor, inclusiv pentru boli foarte grave. Un [transplant de celule stem] (http://www.cordcenter.ro/bolile_tratate_prin_transplant_cu_celule_stem.html) poate sa ii salveze cu usurinta viata, avand in vedere ca in acest moment se pot trata peste 80 de boli grave prin aceasta metoda si ca numarul acesta creste in fiecare an in urma noilor cercetari.

Cel mai bun [pret pentru recoltare de celule stem](http://www.cordcenter.ro/de_ce_cord_blood_center.html) trebuie sa vina si cu toate serviciile necesare pentru a mari sansele unui transplant reusit si cu toate serviciile de care ai putea avea nevoie tu ca parinte. Cord Blood Center Medical este prima banca familiala de celule stem din Romania cu o experienta de peste 7 ani si singura care a dovedit eficienta serviciilor oferite prin sustinerea financiara si medicala a primului pacient roman tratat cu celule stem in SUA. Compania asigura procesarea integrala a sangelui placentar ceea ce creste in mod considerabil sansele de reusita a unui posibil transplant. Avand in vedere perioada extrem de limitata in care se pot extrage celulele stem este importanta folosirea unei tehnici avansate care sa duca la pastrarea unui numar cat mai mare de celule stem utilizabile.

**Ce se poate trata print-un transplant de celule stem**

Prelevarea celulelor stem se face pentru a putea fi folosite in cazul in care copilul sau viitorul adult este diagnosticat cu una din bolile pentru care exista acum tratament. Cateva din acestea sunt leucemia, boala Hodgkin, talasia majora, bolile metabolice ereditare, mai multe tipuri de cancer sau bolile metabolice ereditare. Acestea pot parea rare si foarte indepartate, insa dupa unele estimate se pare ca in Romania ar fi aproape 1500 de copii bolnavi de leucemie, aproximativ 370 de copii cu o boala de sange periculoasa si transmisa ereditar, si anume talasemia majora, al carei singur tratament este transplantul si 3500 de copii cu afectiunea Hodgkin.
In multe afectiuni un transplant este singura solutie, dar marea speranta vine din noile descoperiri.

Experimente medicale importante sunt desfasurate in fiecare an pentru a descoperi noi metode de a folosi celulele stem prin transplant autolog destinat persoanei careia i s-au relevat celulele sau alogen destinate fratilor, parintilor sau rudelor. O astfel de grefa poate ajuta, in unele cazuri, chiar si alte persoane din familie, in afara de copil. Iar cercetatorii dau semne ca in viitor grefele vor putea fi utilizate in tratarea afectiunilor neurologice grave la copii, a bolilor cardiace determinate de un deficit de dezvoltare a inimii sau chiar a diabetului zaharat.

**Cat costa o recoltare?**

Pentru a stabili un pret pentru recoltare de celule stem trebuie luate in calcul mai multe variabile. Cord Blood Center ofera 4 pachete, diferite pentru a face acest serviciu disponibil cat mai multor persoane, si ofera suport financiar pentru transplant in valoare de 185 000 de Euro, precum si asistenta medicala, logistica si informatiile necesare.
Compania ofera cel mai avantajos pret de pe piata si nu taxeaza nimic in avans, dar si numeroase discount-uri si pachete speciale. Un astfel de exemplu este cadoul oferit cuplurilor casatorile in 2013. Daca ati spus „Da” anul acesta si planuiti sa deveniti parinti, Cord Blood Center Medical va ofera un voucher de 1000 de lei cadou de nunta care se scade din valoarea oricarui pachet de recoltare celule stem. Iar daca ai gemeni poti opta pentru pachetul special de servicii creat pentru aceasta situatie. Pachetele includ asistenta la prelevare, transport, procesarea prin conservarea tuturor elementelor preluate din sangele placentar si depozitarea. Aceasta din urma se poate face pe tot parcursul vietii copilului si se realizeaza in spatii pazite si sigure din Bucuresti si Cluj.
Prelevarea celulelor stem se poate face pentru fiecare copil, mai ales ca pentru al doilea copil vei obtine un discount de 10% pentru serviciile de procesare si transport.

**Cum sa alegi**

Alegerea bancii de celule stem se face analizand istoricul fiecarei companii, serviciile, informatiile oferite si toate avantajele aferente.
Alege o companie cu experienta si care foloseste tehnica si aparatura de ultima generatie care sa fie actualizata deseori. Acesta este un domeniu dinamic in care se fac noi descoperiri aproape in fiecare an si pentru a creste sansele de tratament pe viitor si banca de celule stem trebuie sa tin pasul cu acestea.

Tine cont de faptul ca vei avea nevoie de tot suportul financial si logistic daca va fi vreodata nevoie de un transplant de celule stem. Cord Blood Center oferta suport in valoare de 185000 de euro si experienta a 37 de transplanturi pentru care s-au folosit grefele furnizate de aceasta banca de celule stem.

Verifica prevederile contractuale, certificatele medicale emise si siguranta probelor stocate. Ai nevoie de un partner puternic care detine certificatul de management al calitatii ISO 9001 prin TUV Austria si de consultanti care sa te inteleaga si sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie inainte de prelevare, in timpul stocarii si in cazul in care este nevoie de un transplant.

Intra in familia de peste 65.000 de membri din Romania care au optat sa se simta mai in siguranta si sa aiba mai multa incredere in viitor. Posibilitatea ca un adult sa aiba nevoie de un transplant cu grefa proprie este de 1 la 200 si creste substantial o data cu inaintarea in varsta. Ai o sansa imensa de a iti putea proteja copilul nu numai in anii copilariei, dar si la maturitate si de a oferi o plasa de siguranta tututor membrilor familiei tale. Celulele stem reprezinta, asa cum declara cercetatorii si medicii de varf, viitorul unui sistem medical eficient.

Powered by [SEO monitor](http://www.agora.ro/stire/agentia-seo-monitor-revolutioneaza-industria-de-profil-cu-seo-monitor-app)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută