Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Săptămâna Europeană a Mobilităţii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna Europeană a Mobilităţii Share Săptămâna Europeană a Mobilităţii


Muzeul Naţional al Ţăranului Român deschide luni, 16 septembrie 2013, ora 17.00, la Studioul Horia Bernea, Săptamâna Europeană a Mobilitatii.

Săptămâna Europeană a Mobilităţii se desfăşoară în perioada 16-22 septembrie şi este o campanie care are ca scop sensibilizarea oamenilor, astfel încât aceştia să folosească transportul public, bicicleta, mersul pe jos, în detrimentul maşinilor personale. De asemenea, campania încurajează oraşele europene să promoveze aceste modalităţi de transport şi să investească în infrastructura regională.

Muzeul Naţional al Ţăranului Român va participa la această campanie cu două evenimente importante: vernisajul expoziţiei Transporturile tradiţionale din România, care va avea loc joi, 19 septembrie, ora 18.00, şi cu o sesiune de prelegeri care va avea loc sâmbăta, 21 septembrie, 11.30. Ambele evenimente se vor desfăşura la Studioul Horia Bernea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută