Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

V for VINTAGE îţi face debutul în lumea modei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii V for VINTAGE îţi face debutul în lumea modei Share V for VINTAGE îţi face debutul în lumea modei


În aşteptarea **ediţiei de toamnă V for VINTAGE**, **The Place Concept Store** şi **Molecule F** deschid înscrierile pentru designerii **debutanţi în lumea modei**. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la un concurs aparte de portofolii.

Juriul vrea să descopere un designer cu un portofoliu plin de lucrări originale, minimalist sau exuberant, colorat sau sobru, clasic sau avant-garde, prêt-à-porter sau couture, toate ramificaţiile modei îi încântă.

**V for VINTAGE** este alături de lumea modei, iar începând cu anul acesta va fi bonă, soră şi înger păzitor pentru câte un designer debutant aspirant per editie. A deveni *protégé* V for VINTAGE, The Place Concept Store şi Molecule F este uşor, dacă urmezi următorul drum…

**Pasul 1** – în perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2012 inscrierile se fac pe adresa de mail v4vintageshop@gmail.com, cu următoarele date obligatorii: nume, telefon, adresa de mail, CV actualizat şi portofoliul cu lucrări (ca attachment).

**Pasul 2** – Din lista celor înscrişi, se va selecta un shortlist de 5 designeri. E important de ştiut că se caută designeri care sunt la început de drum şi nu şi-au făcut încă debutul. Avantajul îl vor avea brandurile noi, semnate de designeri fresh.

**Pasul 3** – Celor 5 designeri finalişti li se comunică tema & dress code-ul ediţiei din toamna V for VINTAGE. În baza lor, ei trebuie să creeze o piesă de îmbrăcăminte/ outfit complet nou, original şi în ton cu criteriile specificate în brief.

**Pasul 4** – Un juriu format din organizatorii vor juriza şi decide care este cea mai reuşită creaţie.

**Pasul 5** – Creaţia câştigătoare din cadrul concursului este premiată şi expusă în cadrul unui eveniment nou care va avea loc la The Place Concept Store în noiembrie 2012. Întâlnirea va reuni presa de modă din România, critici şi personalităţi din domeniu, partenerii şi prietenii V for VINTAGE, oferind câştigătorului o lansare şi promovare demne de un designer consacrat.

Se anunţă o aventura pentru toată lumea! Dacă eşti interesat/ă poţi afla mai multe de pe www.vforvintage.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută