Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Toamna se cântă la Bavaria!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Toamna se cântă la Bavaria! Share Toamna se cântă la Bavaria!


Odată cu venirea toamnei, parcă se întoarce și cheful de ieșit în oraș. Zilele fierbinți de vară și nopțile sufocante sunt o amintire (nu prea) frumoasă și tocmai de aceea trebuie să profităm de răcoarea plăcută a primelor zile de toamnă.

Cum altfel să sărbătorim toate acestea dacă nu cu o petrecere pe cinste? În ultima vreme, fiecare dintre prietenii mei a fost prins cu tot felul de situații “neprevăzute”. Fie au fost plecați în vacanță, fie s-au bucurat din plin de sezonul de nunți sau pur și simplu s-au cufundat în lectură cu o limonadă rece alături. Oricum ar fi, întâlnirile noastre s-au mai rărit, lucru de înțeles fiindcă moleșeala sezonului estival explică totul.

Pentru o revedere binemeritată, ne-am gândit să cântăm de bucurie, și nu oricum. Bavaria revine cu cele mai tari seri de Karaoke, iar din 14 septembrie începem week-end-ul cu voie bună și distracție garantată.

În fiecare vineri, de la ora 21.00, ne încălzim vocile și urcăm pe scenă fără inhibiții. Publicul este destul de îngăduitor, mai ales că nu toată lumea este un talent înnăscut în materie de muzică. Și pentru că voia bună merge bine cu o băutură pe măsură, te sfătuim să profiți de măiestria barmanilor și să le provoci imaginația.
Toamna se cântă la Bavaria așa că rezervă-ți serile de vineri pentru Karaoke Party!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută