Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Desenează povestea primăverii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Desenează povestea primăverii Share Desenează povestea primăverii


Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu platforma educațională Dragoni.ro, organizează o competiţie de desene pentru cei mici, intitulată Povestea primăverii.

Îi invităm pe toţi copiii, cu vârsta până la 12 ani, să ne surprindă cu poveşti despre primăvară, aşa cum este ea privită de fiecare în parte. Cele mai interesante 5 desene vor fi premiate cu câte o invitaţie dublă la premiera spectacolului Carolina şi Poneiul şi, din partea Dragoni.ro, cu un abonament pe o durată de 6 luni pentru jocurile de pe site-ul www.dragoni.ro, o mascotă, un smart-kit şi o şapcă personalizată.

Concursul se desfăşoară în perioada 26 martie-10 aprilie, cei 5 câştigători fiind decişi de către reprezentanţii Dragoni.ro. Anunţul câştigătorului se va face în data de 26 aprilie a.c. pe www.teatrulioncreanga.ro/Paginacopiilor, iar premiile vor fi oferite în cadrul premierei spectacolului Carolina și poneiul de către mascotele Dragoni.ro.

Vă aşteptăm desenele fotografiate în format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail: concurs@teatrulioncreanga.ro sau, în original, prin poştă, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, în atenţia Biroului Management Educaţional şi PR. Vă rugăm să menţionaţi următoarele informaţii: nume, prenume, vârsta copilului participant la concurs, nume părinte sau învăţător, date de contact.

Desenează povestea primăverii şi poţi fi premiat de Teatrul Ion Creangă şi Dragoni.ro!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.