Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Concertul T.Rex va avea scop caritabil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concertul T.Rex va avea scop caritabil Share Concertul T.Rex va avea scop caritabil


Seria de evenimente Classic Rock Nights, începută în ianuarie cu show-ul Nazareth din Hard Rock Cafe, îşi păstrează în continuare caracterul caritabil. Dacă încasările rezultate de pe urma concertului din ianuarie au fost direcţionate, prin intermediul Asociaţiei Ost Cultural Events către un tânăr pictor, beneficiile obţinute din vânzarea biletelor la T.Rex vor susţine activitatea unui alt artist.

Rodica Răduşcă studiază în atelierul de pictură al Palatului Elevilor şi Copiilor Ilfov, de mai bine de 6 ani. Deşi aflată abia la vârsta adolescenţei, ea a fost premiată la numeroase concursuri naţionale de pictură şi grafică. Printre acestea se numără: Olimpiada Artelor Tradiţionale Sibiu, Concursul de Pictură şi Desen Iconarul, IF ART etc.

Artista declară: “sunt onorată de sprijinul acordat şi vreau să le mulţumesc, atât celor care au iniţiat acest demers, cât şi celor care au achiziţionat bilete la eveniment. Tocmai de aceea, pun la dispoziţia organizatorilor trei dintre lucrările mele, spre a fi oferite, prin tragere la sorţi unor spectatori”.

T.Rex ajung pe scena din Hard Rock Cafe pe 29 martie şi promit o seară plină de hituri. “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, „Metal Guru”, „Telegram Sam” sunt doar câteva dintre piesele cu care T.Rex va încânta publicul.

În deschidere evoluează Manfellow (Bucureşti) şi QuantiQ (Braşov).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută