Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Prin surprindere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Prin surprindere Share Prin surprindere


După o iarnă grea, care ne-a rămas cumva atârnată în memorie ca una interminabilă, suntem aproape uimiți de faptul că este din nou primăvară. Nu numai calendaristic ci chiar și fizic, cu inițiale ușoare ezitări, primăvara se va instala fără echivoc și iarăși vom fi surprinși că am ratat momentul ghioceilor și al altor inflorescențe specifice acestui scurt dar frumos început de anotimp. Surprinzător de repede au trecut și vremea mărțișorului și 8 Martie; mult prea repede va trece și restul primăverii.

Urmează o perioadă de tranziție, cu toate pregătirile necesare în vederea sezonului estival: cure de slăbire, de detoxifiere, de regenerare și remodelare, etc. dar mai ales de reînnoire a garderobei de sezon. Ca în fiecare an, milioanele de femei ce doresc să fie în pas cu moda vor băga în faliment industria textilă și vor lua cu asalt magazinele care oferă la prețuri din ce în ce mai mari, din ce în ce mai puțină cârpă.

Dar toate acestea nu sunt lucruri care ne mai pot surprinde. Piteștiul se pregătește și el, ca o femeie care se respectă, pentru tot ceea ce va aduce acest anotimp: explozie de flori și de terase, de evenimente din ce în ce mai atractive. Și pentru ca nimeni să nu se poată plânge că, luat prin surpridere, nu a știut când, unde și ce se întâmplă, vă reamintim că Zile și Nopți vă ține la curent săptămânal cu cele mai importante evenimente ce se desfășoară în oraș.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută