Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bucharest-Style sărbătoreşte 2 ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucharest-Style sărbătoreşte 2 ani Share Bucharest-Style sărbătoreşte 2 ani


Bucharest-style, unul din cele mai apreciate bloguri de street style autohtone, sarbatoreste 2 ani de existenta si totodata relansarea website-ului.

Evenimentul va avea loc Vineri, 9 martie, la S.T.U.P SQUAT B ( Str. Nicolae Golescu nr. 5, Sector 1, Fratelli Espresso bar) si va incepe la orele 22:30. Party-ul va fi intretinut de DJ Sharky si Paula Will Do si va reuni cele mai spectaculoase persoane din lumea modei. In cadrul evenimentului va exista o mini-expozitie in care vor putea fi admirate cele mai inspirate tinute de pe Bucharest-style si proiectii.

In plus, te astepta surprize de la Chambord si Oriflame .

Dress code : Bows & Bow ties.

Despre Bucharest style
Bucharest style a fost fondat in urma cu 2 ani de Silvia si Raluca si prezinta cele mai creative tinute capturate pe strada sau la diverse evenimente fashion, interviuri cu bloggerii romani de moda, colectii ale designerilor romani, interviuri despre cariere fashionable si interioare de case .

Blogul se afla la cel de-al doilea eveniment de acest gen, anul trecut sarbatorind cu un eveniment dublu alaturi de La Chatterie si Pixie shoes la showroom-ul acestora.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.