Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Studiul în străinătate – o opțiune reală

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Studiul în străinătate – o opțiune reală Share Studiul în străinătate – o opțiune reală


Studiul în străinătate tentează pe foarte multă lume. Farmecul unei alte culturi sau simpla curiozitate pot influența o astfel
de decizie, iar rezultatele sunt îmbucurătoare de cele mai multe ori. De cealaltă parte, interesul universităților internaționale pentru a recruta studenți români este vizibil an de an, prin prezența acestora la diferite evenimente de recrutare din România.

Și anul acesta, peste 100 de universități vor fi prezente la cel mai mare târg de universități din România, RIUF-Romanian International University Fair. Printre acestea se numără și University of Cambridge, Imperial College London, agenții naționale pentru promovarea diferitelor sisteme educaționale precum Campus France, DAAD sau Comisia
Fulbright, dar și alte instituții academice din peste 15 țări.

Aceste universități sunt doar câteva din cele peste 100 de instituții care vor participa la RIUF, unde vor prezenta ofertele a peste 500 de programe de licență și peste 300 de programe de masterat. Elevii și studenții interesați de studiul în străinătate sunt așteptați să discute personal cu reprezentanți ai universităților internaționale și cu alți români studenți sau absolvenți ai acestora, joi, 22 martie la Hotel Unirea.

O sinteză a informațiilor de acest tip, realizată cu sprijinul serviciului de consiliere EDMUNDO, este disponibilă și în avans, pe site-ul www.riuf.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.