Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Incep concertele Ageless Underground

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Incep concertele Ageless Underground Share Incep concertele Ageless Underground


*Concertele concursului Ageless Underground cu suport The Global Battle of The Bands se vor desfasura pe 8, 9 si 10 martie 2012 la Ageless Club de la 19.30.*

Concursul **Ageless Underground** cu suport The Global Battle of The Bands, derulat pe parcursul lunii februarie, a adunat in competitie 52 de trupe dorice sa isi faca intrarea in zona profesionista a show biz-ului, motivate de premiile puse in joc de organizatori si parteneri.

Dupa o jurizare extrem de dificila, datorată inscrierii la preselectie a multor trupe valoroase, s-a decis lista celor 16 trupe, care vor concerta live in cele doua semifinale pentru premiile Ageless Underground. Playlistul si voturile au reprezentat 50% din pondere, restul de 50% fiind votul juriului.

La aceste finaliste, se adauga doua trupe de rezerva, pentru a evita situatiile in care trupele calificate nu se vor putea prezenta la concurs si care vor evolua si ele in cadrul evenimentelor. Lista trupelor calificate (atasata). Componenta juriului si a juriului media (atasate). Mai multe detalii pe www.ageless.ro.

**Premiile concursului Ageless Underground cu suport The Global Battle of The Bands**

Premiul I: 1000 euro, o sedinta de inregistrare profesionista in studioul PhenomenOn, precum si intrarea automata in finala prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, editia locala, 2012. In plus, trupa castigatoare va putea performa live, pe 24 martie, in deschiderea concertului celor de la Manfellow, castigatorii editiei 2011 a concursului GBOB. Un eveniment care va avea loc la Ageless Club si care va beneficia de prezenta Domnului Cristin Tomeci, CTO GBOB.
Premiile al doilea si al treilea vor consta in instrumente muzicale puse la dispozitie de sponsorul principal al concursului, Muzica Store.

Un juriu media, alcatuit din reprezentanti ai partenerilor si jurnalisti specializati, va oferi premiul special al presei. Organizatorii vor oferi, de asemenea, un premiu special de popularitate trupei care va cuceri publicul prin prestatia live.

Partenerii media ai evenimentului (ordine alfabetica): Bestial, Bewhere, Infomusic, Let’sRock.ro, Metalhead, Maximum Rock, port.ro, Rock FM, Romanian Rock Romania, Sapte Seri, Zile si Nopti.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.