Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cofetăria Carpaţi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cofetăria Carpaţi Share Cofetăria Carpaţi


Deşi s-a lăsat mult aşteptată, primăvara îşi face simţită prezenţa, iar noi avem din ce în ce mai multe motive să ieşim în oraşul animat de adierea plăcută a noului anotimp. Unul din aceste motive este şi Cofetăria Carpaţi, una dintre cele mai vechi cofetării din oraş, fiind deschisă de mai bine de 40 de ani în inima Clujului.

Aici, sunteţi aşteptaţi zilnic, într-o atmosferă relaxantă şi caldă, cu nenumărate sortimente de prăjituri proaspete, realizate cu atenţie şi dedicare în laboratorul de cofetărie propriu. În această primăvară, Cofetăria Carpaţi v-a pregătit noi surprize dulci, menite să vă ofere un moment de plăcere unic, prin gustul desăvârşit al unor prăjiturilor savuroase.

Puteţi opta fie pentru un Wienner Cake (noutate de sezon), Mousse Chocolate, Mousse After Eight sau puteţi încerca Deliciul de fructe de pădure sau Kiwi, o felie Napoleon sau un Doboş Caramel, iar opţiunile clasice precum Tiramisu, cremeşul franţuzesc sau pireul de castane vă vor aduce aminte cu drag de gustul prăjiturilor din copilărie.

Torturile sunt de asemenea un punct forte al cofetăriei, care vă pune la dispoziţie numeroase sortimente precum tortul de căpşuni, de mere sau brânză, tortul de ciocolată sau cel de castane, torturi pe care le puteţi gusta în cadrul cofetăriei şi ulterior comanda pentru evenimente speciale, Cofetăria Carpaţi realizând torturi şi prăjituri la comandă pentru nunţi, botezuri sau aniversări.

Pe lângă o gamă impresionantă de oferte dulci, Cofetăria Carpaţi vă invită la o gustare perfectă pentru micul dejun, sandwichurile Panini, cu ou sau Ciabatta sau rulourile de foietaj cu spanac şi feta servite alături de o cafea şi un croissant fiind ideale pentru a vă începe ziua cu zâmbetul pe buze.

– COFETĂRIA CARPAŢI
– P-ţa Unirii 3
– Tel: +40 364 147 496
– office@artodcakes.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.