Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ghost Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ghost Festival Share Ghost Festival


Biletele la Ghost au fost puse in vanzare

In perioada 13-14 Iulie 2012, in mijlocul naturii, pe terenul de biathlon de la baza cetatii Rasnov, va avea loc Ghost Festival.
Acesta este un eveniment complex care reprezinta un nou concept ce propune ascultatorilor de muzica folk, ambientala, post-rock, metal si nu numai, o experienta inedita , creand punti interculturale si acordand publicului posibilitatea sa participe, pe langa serile de concert , la diverse activitati, workshop-uri de mestesuguri traditionale, expozitii, proiectii de film etc.

Biletele au fost puse deja in vanzare, fiind disponibile on-line in retelele Biletoo.ro , Eventim.ro, Blt.ro, bilet.ro, My Ticket si filiala Bestial Records din Bucuresti.

Evenimentul organizat de Cavalleria Events isi propune sa adune spectatori si artisti de valoare intr-un cadru natural, indepartat de marile orase, , la poalele muntilor in care toti participantii sa se delecteze doar cu muzica de calitate, activitati culturale si ecologice.

Prima trupa anuntata de catre organizatori este Trobar de Morte din Spania, o trupa ce imbina sunetele celtice si folk cu avantgardismul gothicului atmosferic. Cea de-a doua trupa este The Moon & the Night Spirit.

Cu o istorie ce incepe in 1999 sub conducerea Lady Morte, trupa a lansat 5 materiale audio (miniCD si 4 albume), ultimul datand din anul curent, intitulat Beyond the Woods – The Acoustic Songs. Trobar de Morte este un nume cunoscut pentru cei ce frecventeaza concertele europene de muzica medievala din cadrul unor evenimente precum Wave Gotik Treffen , Fade In Festival sau Entre Muralhas Gothic Festival.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută