Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Adio toxine, bine ai venit siluetă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adio toxine, bine ai venit siluetă! Share Adio toxine, bine ai venit siluetă!


De ce să un renaști și tu odată cu primăvara? Detoxicolon de la Dacia Plant te va ajuta să scapi de acumulările de toxine din organism. Formula complexă din 15 plante ajută la combaterea majorităţii tulburărilor intestinale, având totodată efecte de fluidificare şi eliminare a depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice.

Cura este scurtă, de numai 21 de zile, iar efectele sunt complexe, de la combaterea constipației și eliminarea toxinelor la reducerea glicemiei, regenerare și revitalizare. Încearcă fără grijă, este un produs 100% natural!

Și pentru că primăvara trebuie să te prindă suplă și frumoasă, Dacia Plant îți face acum cadou o cutie de Silueth la fiecare cutie de Detoxicolon de 480 de gr cumpărată. Iar broșura de detoxifiere pe care o vei găsi în pachet te va învăța tot ce trebuie să știi despre această metodă de purificare a organismului. Toate la un preț extrem de accesibil, pornind de la 75.99 pe daciaplant.ro!

[www.daciaplant.ro](http://www.daciaplant.ro/)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.