Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Energiea – pub de cultură urbană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Energiea – pub de cultură urbană Share Energiea – pub de cultură urbană


*Grolsch lansează Energiea – pub neconvenţional de cultură urbană – localizat pe Strada Brezoianu nr 4, în locul fostei tipografii Energiea.*

Aşa cum ne-a obişnuit deja, Grolsch susţine artiştii inovatori, vizionari, promotori ai unei noi mentalităţi. Persoanele cărora le place să experimenteze şi să se exprime în mod neconvenţional vor regăsi în acest spaţiu un autentic univers Grolsch care reuneşte caracteristicile unui hub artistico-cultural nonconformist.

„Designul pub-ului şi atmosfera vintage reprezintă în totalitate valorile Grolsch. Am încercat să păstrăm cât mai multe dintre elementele originale pentru a crea un veritabil hub de referinţă urbană, în care oamenii speciali, autentici, cu substanţă şi personalitate puternică se vor simţi liberi să se exprime în cele mai creative moduri.”, a declarat Grant McKenzie, Vice Preşedinte Marketing Ursus Breweries.

Interiorul pub-ului, reconstruit şi decorat de către arhitectul Cristian Corvin, rămâne fidel atât finisajelor, cât şi funcţionalităţii din epoca tipografiei Energiea, în spaţiu regăsindu-se prese şi utilaje tipografice vintage. Memoria locului a fost păstrată în cel mai mic detaliu de către arhitect, care cu ingeniozitate a readus la viaţă un univers uitat, al literelor şi povestirilor de odinioară.

„Ideea asocierii cu această locaţie a venit aşadar firesc, este un loc care se pliază perfect pe valorile Grolsch – este un loc care respiră nonconformism, energie, acţiune si individualitate.”, a adăugat Grant McKenzie.
Energiea Pub este un spaţiu care îmbină lejeritatea şi relaxarea unui pub de după amiază cu energia şi excentricitatea evenimentelor din zona artistico-culturală şi clubbing. Dimineaţa şi după-amiaza, zona artistico-culturală urbană se pretează workshopurilor şi atelierelor din diverse domenii: arta gastronomiei, artă teatrală, film, literatură, muzică. Serile sunt dedicate petrecerilor tematice, DJ locali şi invitaţi din afară vă vor bucura cu ritmuri semi-underground unice, atent selecţionate de Grolsch pentru a vă oferi o atmosferă în care să experimentaţi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.