Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bilete reduse la Blaze Bayley şi T.Rex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bilete reduse la Blaze Bayley şi T.Rex Share Bilete reduse la Blaze Bayley şi T.Rex


Luna martisorului vine cu un dar special pentru cei care indragesc rockul: posibilitatea de a cumpara bilete cu 30% mai ieftine pentru concertele Blaze Bayley si T.Rex.

Blaze Bayley, fostul solist al formatiei britanice Iron Maiden va cânta in Bucuresti pe 23 martie, in clubul Silver Church. Artistul promite un regal rock, pe masura albumului The King of Metal, in al carui turneu de promovare se va afla. Din setlist nu vor lipsi nici piese indragite din repertoriul Iron Maiden, precum “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman. In deschidere va evolua formatia italiana D.B Stroyer Band.

La rândul sau, legendara trupa T.Rex, care a facut istorie pe scena glam in anii “70, va oferi un show de senzatie in Hard Rock Cafe pe 29 martie. Potrivit tobarului Paul Fenton: “publicul se simte foarte bine la showurile noastre, pentru ca noi cântam intotdeauna hiturile de locul 1 si 2 scrise de Marc Bolan. Un concert de-al nostru este mereu o mare petrecere.” In deschidere vor cânta formatiile Manfellow si QuantiQ.

Promotia se aplica tuturor categoriilor de bilete si va fi valabila, incepând de mâine 6 martie pâna duminica 11 martie, in reteaua Biletoo. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.