Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Mărăști fait son Cinema, ediția 1

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mărăști fait son Cinema, ediția 1 Share Mărăști fait son Cinema, ediția 1


Începând cu luna martie, Institutul Cultural Francez Cluj împreună cu Cinema Mărăști organizează în primul week-end al fiecărei luni un eveniment menit să atragă cinefilii francofoni dar nu numai, care vor avea parte de cele mai proaspete filme franceze, destinate întregii familii.

Astfel, în cadrul primei ediții “Mărăști fait son Cinema” avem ocazia de a vedea Potiche (Nevasta la Putere), un film premiat la Festivalurile de Film de la Veneția, Toronto, Pusan, Viena sau Tokyo, pelicula fiind proiectată în cadrul deschiderii Festivalului Internațional de Film Transilvania, ediția 2011. Filmul spune povestea Suzannei, o casnică docilă, soția unui industriaș înstărit, Robert Pujol, care își conduce fabrica de umbrele cu un pumn de fier, fiind un mic dictator în relațiile cu nevasta și cu copiii. În momentul în care muncitorii fabricii se revoltă, intră în grevă și îl iau ostatic pe Robert, Suzanne preia conducerea fabricii, dovedindu-și din plin calitățile de conducere. Totul se complică însă când Robert se întoarce, fiind pus din nou pe treabă. Proiecțiile au loc vineri, sâmbătă și duminică, intrarea fiind liberă.

– Cinematograful Mărăști
– Aurel Vlaicu FN
– Vineri, 2 martie, 14.00
– Sâmbătă 3 martie, 11.00; 17.00
– Duminică 4 martie, 11.00; 17.00
– Intrare liberă

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.