Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Energiea – nou pub şi hub urban

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Energiea – nou pub şi hub urban Share Energiea – nou pub şi hub urban


Fosta tipografie **Energiea** (anii 1920) îşi (re)deschide porţile. Interiorul, deconstruit şi decorat de către arhitectul Cristian Corvin, rămâne fidel atât finisajelor, cât și funcționalității din epocă, în spaţiu regăsindu-se prese şi utilaje tipografice vintage. **Energiea** este în egală măsură *pub și hub urban*, un loc unde vei putea testa o bucătărie contemporană sănătoasă, te vei putea întâlni la o bere cu prietenii, dar și cu cei mai activi artiști și performeri, fie ei DJ, artiști plastici, artizani, scriitori sau muzicieni. În cel mai pur spirit experimentalist Grolsch, Energiea provoacă și te invită la joacă, zi de zi și noapte de noapte de week-end.

Sambata – 3 Martie, Energiea isi deschide meniul pentru toată lumea:

De la 15:00. Vei invata să prepari în jumătate de oră o pâine irlandeză şi poți deprinde arta sosurilor care nu cer nici foc, nici făină. Susţinut de Spic & Bob (www.spicsibob.ro) în colaborare cu Incubator 107. Inscrieri la contact@energiea.ro

De la 17:00 are loc un atelier de Printuri ca pe timpuri – o inițiere în lumea începuturilor advertorialului, în peniță și tuș. Inspiră-te pentru a realiza propriul print sau anunţ de ziar!

Pe la orele 20.00 creativitatea iese la iveală, decorurile se schimbă pentru a face loc unui spectacol de improvizaţie, alături de cei de la Teatru Forum.

Te aşteaptă o mulţime de alte surprize, printre care şi o sesiune foto inedită. Vino să descoperi cum arată imaginea ta formată numai din litere şi mai apoi participă la o sesiune de artă grafică, lucrări autentice de typography art ce prind viaţă prin condeiul graficianului Daniel Rădulescu.

Noaptea, concert Moonlight Breakfast, revelația retroelectro din România anului 2011, cu proiecții marca Les Ateliers Nomad. În plus, Fanas vine cu un uimitor MPC live set şi Bully va încheia seara cu ritmurile lui funky.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.