Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2012
Arhiva Zile si Nopti

Martisor pentru ureche

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Martisor pentru ureche Share Martisor pentru ureche


Clinica Audio-Optica, in parteneriat cu Fundatia “Europa Tara Mea”, lanseaza campania „Martisor pentru ureche”, invitand doamnele si domnisoarele din marile orase din tara sa isi testeze gratuit auzul, in perioada 1 –15 martie 2012.

Programul organizeaza testarea gratuita, pentru a incuraja femeile sa aiba grija de sanatatea auzului, asa cum se ocupa in mod obisnuit de orice alta problema de sanatate. Programul se adreseaza tuturor persoanelor care au probleme de auz, indiferent daca sunt deja purtatoare de aparat auditiv.

Testarea gratuita se va face in cabinetele de audiologie ale Clinicii Audio-Optica, dotate cu aparatura de ultima generatie, iar examinarea va consta intr-o serie de investigatii precum: audiograma tonala, audiograma vocala etc. Vizitatoarele vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficienta solutie pentru rezolvarea problemelor lor.

Specialistii Audio-Optica avertizeaza ca procentul de femei care dezvolta pierderi de auz este in crestere, iar neglijarea acestei probleme influenteaza calitatea vietii. Pierderea auzului poate afecta negativ aproape fiecare aspect din viata unei femei, de la performanta la serviciu, pana la relatiile personale, de familie.

Pacientii depistati cu deficiente de auz vor fi diagnosticati, informati şi consiliati de catre specialişti instruiti in Germania, astfel incat sa beneficieze de solutii complete pentru repunerea in forma şi chiar pentru reintegrarea sociala totala (in cazurile de surditate).

Testarea gratuita a auzului se va realiza la cabinetele Clinicii Audio-Optica din Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti. Pentru ca numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetelor, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 021-305.72.51.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.