Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Social Media Summit

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Social Media Summit Share Social Media Summit


Fie că a rămas doar o sursă de informație, fie că a devenit un job full-time, social media face parte din viața noastră de zi cu zi. Pentru companii a devenit o zonă față de care nu se poate păstra distanța, mai ales dacă se vrea să se rămână
aproape de consumatori. Tocmai de aceea, revista Biz a inițiat o serie de evenimente în care putem despica firul în patru alături de toți actorii implicați: bloggeri, oameni de marketing, specialiști în online.

Anul acesta se împlinesc doi ani de la prima ediție Social Media Summit, iar în această perioadă am avut ocazia să îi cunoaștem și să interacționam cu reprezentanții comunităților din Timișoara, Cluj, Iași, Sibiu și București. La evenimentul din data de 16 martie de la Hotel Ramada din Iași îi veți putea reîntâlni pe unii dintre cei mai influenți bloggeri din România, veți afla la ce campanii de social media au participat, veți învăța ce trebuie să faceți pentru a reuși să vă implicați într-o campanie de amploare și cum trebuie să procedați ca să vă mențineți comunitatea activă.

Între speakerii care și-au confirmat prezența la Iași se numără: Cristian Manafu, manafu.ro, Cristian China-Birta, chinezu.eu, Sebastian Bargau, visurat.ro, Victor Kapra, victorkapra.ro, Alexandru Negrea, alexandrunegrea.ro.

Pentru detalii vizitați: www.bizforum.ro/sms-iasi2.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.