Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ne pare rău, credit insuficient pentru a ieşi în oras

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ne pare rău, credit insuficient pentru a ieşi în oras Share Ne pare rău, credit insuficient pentru a ieşi în oras


Poate ca ai sa razi, poate ca ai sa ne dai dreptate, dar telefonul mobil iti poate sabota iesirile in oras. Nu ti s-a intamplat niciodata sa stai in casa, plictisit si, tocmai cand te-ai urnit sa-ti suni prietenii, te-ai lovit de “Credit insuficient”? Teribil personaj. Ar face orice sa te tina in casa. Si de obicei apare in cele mai nepotrivite momente, enervandu-te la culme.

**UniCredit Tiriac Bank** te scapa de el. Pentru ca a lansat **serviciul non-stop de reincarcare a cartelei**. Adica ai sute de locatii deschise non-stop pentru tine de unde poti reincarca. Mergi la orice *ATM* sau *Non Stop Banking UniCredit Tiriac Bank*, alegi operatorul de telefonie dorit, alegi suma cu care vrei sa reincarci, poti plati cu cardul la ATM si cash sau card la Non Stop Banking si cartela ta va fi reincarcata automat.

Detalii despre acest serviciu gasesti pe [www.unicredit-tiriac.ro](http://go.cz.bbelements.com/please/redirect/12352/1/4/7/?param=253589/253936_1_ ).

![](http://go.cz.bbelements.com/please/showit/12352/1/4/7/?typkodu=img)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.