Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Mărțișorul – unitate de măsură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mărțișorul – unitate de măsură Share Mărțișorul – unitate de măsură


Mărțișoare de toate formele, culorile și calibrele. Să ne bucurăm din nou că a sosit vremea lor. Vremea când, bineînțeles tot femeia trebuie să primească; și vă garantez că tuturor femeilor nu numai că le face plăcere să primească dar, între timp, chiar au învățat să o facă. Mărțișoare florale, literare, virtuale, muzicale, dulci sau prețioase, creații proprii sau cumpărate.

Dăruite personal, expediate prin curieri, SMS-uri, mail-uri, indiferent cum, doar gestul contează. Și ideea că cineva se gândește la tine. Chiar dacă nu a trecut prea mult timp de la ultima „atenție” (Valentine`s) și, dacă aveți „puțintică răbdare”, nu mai e mult până la următoarea (8 martie), avem permanentă nevoie de aceste dovezi ale aprecierii.

Pentru că, dincolo de faptul că marchează începutul primăverii, cu timpul, mărțișorul, simbol materializat din ce în ce mai substanțial, devine pe lângă ideea inițială și un fel de mini declarație de dragoste sau, mă rog, de respect. De cele mai multe ori numai șnurul alb-roșu ne reamintește ce este de fapt acest mic dar.

Și parcă mai era ceva… da, este permis, chiar indicat să dăruiești mărțișoare nu numai persoanei iubite ci oricărei femei pe care o cunoști și o stimezi. În cazul acesta, atenție la mărțișor! Pentru că femeia tinde să interpreteze cu aceeași plăcere cu care primește cadouri!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.