Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Acasă la Grigore Antipa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Acasă la Grigore Antipa Share Acasă la Grigore Antipa


Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” invită publicul sâmbătă, 3 martie, începând cu orele 11.00, la o noua întâlnire din cadrul programului „La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Împreună ne vom întoarce înapoi în timp, printre amintirile legate de dr. Grigore Antipa – inventatorul dioramelor, zoologul, expediţionarul, sociologul, fondatorul şcolii româneşti de hidrobiologie şi ecologie acvatică, dar şi întemeietorul „Muzeului de la Şosea” care, astăzi, îi poartă numele. Pentru toţi cei pentru care Muzeul „Antipa” înseamnă mai mult decât exponate, dr. Iorgu Petrescu va desfereca uşile arhivelor şi ale colecţiilor ştiinţifice unde, de mai bine de 100 de ani, odihnesc fotografii, scrisori, însemnări şi diplome, dar şi peşti şi nevertebrate din Marea Neagră.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: maria.bezede@antipa.ro.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.