Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Picnic între patru pereţi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Picnic între patru pereţi Share Picnic între patru pereţi


Situat în buricul târgului bucureştean, la restaurantul Moo Moo e uşor de ajuns dacă eşti interesat de partea mai “verde” a lucrurilor, iar asta fiindcă Moo Moo e paradisul ecologiştilor, al iubitorilor de natură şi vegetarienilor. Nu doar că înăuntru găseşti iarbă proaspătă, plantată în ghivece, în timp ce de afară îţi zâmbesc rece troiene întregi de zăpadă. Nu doar că interiorul micuţ, cu numai câteva mese, e decorat foarte simpatic, simplu şi primitor, ca la un picnic între patru pereţi.

Însă aici mâncarea e partea cea mai importantă: lipsită de orice ingrediente ce conţin organisme modificate genetic, gătită zilnic în porţii mici, aşa încât să fie mereu proaspătă, mâncarea Moo Moo e uşoară, aromată şi pică bine la orice oră. Bufetul e plin de supe felurite, cu roşii proaspete şi ciuperci, salate, sandvişuri, legume şi deserturi, iar pe fiecare masă te aşteaptă şi ceva hrană pentru spirit: albume de artă şi cărţi de gastronomie. Într-un restaurant micuţ, intim, eco şi cu un personal de-a dreptul simpatic, n-ai decât s-aştepţi primăvara în timp ce savurezi o supă ca la mama acasă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută