Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Evenimente la Ageless Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimente la Ageless Club Share Evenimente la Ageless Club


**La Ageless Club in aceasta saptamana:**

Miercuri, 29 februarie, de la 21.00, va asteptam la Aniversarea patrarilor, o petrecere- eveniment cu scop caritabil, care ii va avea in centrul atentiei pe cei nascuti in aceasta zi. Nu vor lipsi vedetele, artistii, concursurile cu premii si multe alte surprize.
Intrarea este de 10 lei si banii vor merge catre dezvoltarea proiectului “O sansa copilului de la tara- CHANCE IN A BOX!”. Mesajul lor este “AJUTA-NE CA SA-I AJUTAM!”. www.ziaruldelatara.ro

Joi, 1 martie, de la 21:00, trupa JOKERS vine la Ageless Club cu o seara de stand-up comedy. Intrare 15 lei.

Vineri, 2 martie, de la 21.30, sub genericul Blues de Martisor, Ageless Club va propune o seara de blues. Cyfer’s Trio si invitata sa Foxy Lady va vor incanta auzul printr-o imbinare armonioasa de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative si sonoritati exotice. Intrare: 15 lei.

Cyfer este „unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai scenei Blues Rock din România”, „un maestru al interpretării libere şi al improvizaţiei” (Horia Neagu, Smart FM). Este un împătimit al chitarei slide, cu o tehnică fluidă şi expresivă şi o remarcabilă energie interpretativă. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizaţii metalice. Cyfer are o experienţă concertistică de peste 10 ani şi se află într-o permanentă căutare de natură estetică. Muzica lui acoperă o gamă variată de influenţe muzicale şi este un amestec muzical eclectic, o îmbinare armonioasă de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative şi sonorităţi exotice. Asimilabil „mişcării de rezistenţă” din underground, muzicianul Cyfer reprezintă o voce distinctă în peisajul muzical autohton, de la simplele note executate pe chitară, până la producţia finală a unui material audio. Creativ şi exuberant, Cyfer se remarcă prin originalitatea compoziţiilor sale, prin diversitatea lor stilistică şi prin calitatea reprezentaţiilor sale live.

Sambata, 3 februarie, de la 21.30, este din nou randul rock-ului sa ia cu asalt scena Ageless Club. Sub genericul “Rock Marathon” vor urca pe scena trupele: Directory, Incipient, Isolier Band, Strip Joint si Electric Zebra. Intrarea este libera.

Concursul Ageless Underground cu suport The Global Battle of The Bands se incheie pe 1 martie. Trupele inscrise pot fi ascultate pe www.ageless.ro. Finalistii vor sustine concerte live in zilele de 8, 9 si 10 martie, urmand ca juriul sa desemneze pe 10 martie castigatorul marelui premiu si al unei sesiuni de inregistrare profesioniste in studioul Phenomenon. De asemenea, castigatorul va intra direct in finala The Global Battle of The Bands Romania 2012. Se vor mai acorda premii in instrumente muzicale, premiul presei si premiul organizatorului. Mai multe detalii despre concurs pe www.ageless.ro.

Ageless Club s-a nascut din pasiunea pentru muzica live de calitate. Este un club spatios, cu un decor select, situat pe Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club), unde publicul traieste frenezia muzicii live, cantand si dansand pe ritmurile trupelor preferate. Clubul functioneaza de joi pana sambata, de la orele 20.00 si pana mult dupa miezul noptii. Pe langa concertele live, Ageless Club organizeaza petreceri private, conferinte de presa, meetinguri, traininguri.

Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro.

Site: www.ageless.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.