Sâmbătă 17 martie, traineri autorizaţi din cadrul Organizaţiei Somelierilor din România 2011 oferă pasionaţilor de vin posibilitatea de a urma cursuri practice şi teoretice de introducere în lumea vinului. Instruirea se realizează pe durata a 6 ore în grupe de maxim 30 de persoane.
Tariful este de 310 lei / persoană, iar pentru înscrieri la Şcoala Vinului trebuie să accesaţi info@provino.ro.Vineri şi sâmbătă (16, 17 martie) sunteţi invitaţi la Serile Art, Wine & Gastronomy – seri high-class în cadrul cărora veţi putea degusta mâncăruri pregătite de maeştri bucătari ai Şcolii Bella Italia şi Dan Boerescu, care împreună cu maeştrii somelieri vă vor învăţa cum să asociaţi corect bucatele cu vinurile.
În fiecare seară veţi putea degusta cele mai noi selecţii de vinuri Gramma, Nomibo, Jidvei şi Murfatlar ale anului 2011. Tariful este de 50 lei / persoană. Pentru înscrieri accesaţi info@provino.ro. Vineri (16 martie), sâmbătă (17 martie) şi duminică (18 martie) aveţi ocazia să învăţaţi secretele degustării corecte a unui vin în cadrul sesiunilor de degustări condus de somelieri din cadrul OSR 2011 şi degustători autorizaţi.
În cadrul acestui eveniment, veţi avea posibilitatea de a cunoaşte şi degusta vinurile producătorilor Vinarte, Murfatlar, Jidvei şi nu numai. Tariful este de 30 lei / persoană. Pentru înscrieri accesaţi info@provino.ro. Festivalul de Vin, Artă, Gastronomie prelungeşte distracţia, sâmbătă, 17 martie, în cea de-a treia zi de festival. Expoziţia de vinuri se va transforma într-un loc cu muzică bună, unde vizitatorii pot savura mâncărurile şi vinurile prezente în festival. Tariful este de 10 lei / persoană.
DETALII:
E-mail: info@provino.ro
Web: www.cluj.provino.ro