Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Die Toten Hosen cântă la Artmania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Die Toten Hosen cântă la Artmania Share Die Toten Hosen cântă la Artmania


Trupa germană Die Toten Hosen vine în august la Sibiu pentru a concerta în perioada în 11 august la Artmania Festival.
Trupa vine la Sibiu cu un palmares impresionant, dobândit în 30 de ani de experiență: 14 albume de studio, peste 1.000 de
concerte și 15 milioane de albume vândute.

Die Toten Hosen va cânta vineri, în jurul orei 22:00, în Piața Mare. “Pushed Again”, “Hier Kommt Alex”, “Zehn Kleine Jägermeister” și multe alte melodii consacrate vor fi ascultate live la Sibiu. În plus, trupa aniversează 30 de ani de existență în luna aprilie și lansează un nou album după patru ani de la ultimul.

Vara anului 2012 se prezintă cu Die Toten Hosen în rolul de headliner la Rock Am Ring, Rock Im Park și la ARTmania Festival. Biletele și abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achiziționate din rețelele magazinelor Diverta și Eventim și onlinela prețul de 80 lei pentru abonamente și 70 lei pentru bilete în luna februarie.

În martie și aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. În mai și iunie: 130 lei/abonament și 90 lei/bilet, urmând din iulie și până în ultima zi a festivalului un abonament să coste 150 de lei, iar un bilet să coste 100 de lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.