Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

M Caffe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii M Caffe Share M Caffe


Vis-a-vis de Spitalul Miltar, în clădirea Milenium Bussines Center, de pe bulevardul Mamaia, am avut plăcerea să descoper “M Caffe”. Intrarea se face chiar prin Recepţie şi odată ajunsă aici am pătruns într-un spaţiu liniştit, unde poţi descoperi imediat un mediu propice atât pentru întâlniri de afaceri, dar şi pentru întâlniri cu prietenii şi, de ce nu, pentru a te relaxa în orice moment al zilei. “M Caffe” este nu doar o cafenea deosebită, este unul dintre puţinele locuri din oraş unde poți servi o adevărată cafea la nisip făcută după vechile tradiţii şi cutume orientale.

Aici, nu doar ambientul este unul de mare clasă, de asemenea, personalul este foarte amabil, beneficiezi după caz, de o prezentare cu lux de amănunte, despre cum se prepară celebra cafea. Aşa am aflat cu uimire că nisipul folosit este adus chiar din Marea Marmara. Nu doar nisipul este adus de peste mări şi țări, aparatura, precum şi mobilierul elegant, de un rafinament aparte, sunt aduse tocmai de la Istanbul.

Păşind aici, atmosfera care te întâmpină te duce cu gândul la cafenele de altă dată., muzica, designul, ambientul, personal, totul, te face să te simţi cu totul şi cu totul special. Barul, pe lângă celebra cafea, îţi aduce o ofertă variată de cocktail-luri preparate de barmani pricepuți. Clubul este deschis zilnic începând cu ora 10, ora închiderii nu este niciodată aceeaşi, deoarece, clienţii se simt atât de bine încât uită noţiunea timpului.

Personal, m- am simţit extraordinar în “M Cafee” şi recomand această cafenea tuturor celor care vor ceva diferit în contrast cu tot felul de amplasamente zgomotoase care au inundat orașul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.