Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

În vizită la Pub 13

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii În vizită la Pub 13 Share În vizită la Pub 13


Domni şi doamne, Restaurantul Pub13 situat în Cetatea din Alba Iulia, reprezintă cea mai bună alegere dacă gusturile dumneavoastră culinare tind să caute rafinamentul şi aromele selecte. Cu un design interior plăcut şi o arhitectură unică în sud-estul Europei, Pub 13 se doreşte a fi un local care să reînvie o lume demult apusă, un ambient deosebit cu iz medieval.

La baza zidului Cetăţii Alba Carolina de la Poarta III, în bastionul Sf. Capistrano, s-a aflat la începutul secolului 18 Pulberaria Rotundă. Un secol mai târziu, acolo s-a instalat Moara Cetăţii, iar din 1968 pe locul vechii mori s-a deschis o cramă. În timpul Revoluţiei a servit scurt timp drept ascunzătoare pentru foştii membri ai Securităţii, iar în 2003 s-a deschis acolo Pub 13, restaurant autentic medieval.

Atmosfera, locul şi concepţia sa înseamnă mai mult decât un spaţiu în care băutura se asortează de minune cu mâncarea bună şi cu muzica de calitate. Aici timpul pare că s-a oprit în loc, într-un instantaneu din curţile domneşti, cu mese pline cu mâncăruri alese şi vinuri rafinate. Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unui loc în care atmosfera de bun gust întâlneşte rafinamentul culinar, Restaurantul Pub 13 este bineînţeles, alegerea firească!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.