Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

De Dragobete, iubeşte româneşte!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De Dragobete, iubeşte româneşte! Share De Dragobete, iubeşte româneşte!


De Dragobete, iubeste romaneste si vino vineri, 24 februarie, intre 12.00 si 22.00, pe str. Lipscani sa iti impartasesti povestea de iubire in cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume.

Pe 24 februarie, de Dragobete, inlocuim „emotia” descoperirii in cutia postala a facturilor si cea a e-mailurilor impersonale din casuta electronica, cu emotia romaneasca a compunerii celei mai lungi scrisori de dragoste din lume.
Si pentru ca Dragobete, etimologic vorbind, inseamna drag si multime adunata la un loc, pe 24 februarie iesim cu totii in strada, il luam pe fiul Babei Dochia de brat si ne strangem in jurul lui pe Lipscani, in incercarea de a stabili un record mondial validat de Guinness World Records.

Pentru ca, fie vorba intre noi, cine stie sa iubeasca mai frumos si mai cu nabadai decat romanii? Nimeni! Asa ca, este aproape de datoria noastra, sa scriem cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume!

Din program:
• Iubeste romaneste: Spatiul iubirii in care indragostitii isi scriu povestile lor pentru cea mai lunga scrisoare de dragoste din lume. Scrisoarea va fi validata de echipa Guinness World Records Book pentru stabilirea unui nou record mondial.
• Magia ne indeamna sa ne iubim cu bucurie, ciocolata, flori, verighete din mohair.
• De Dragobete, str. Lipscani devine un spatiu al iubirii in care ne asteapta: serenade si poezii de dragoste, dans in doi: acordeon, tango, vals, spectacol de strada „Dragoste cu nabadai”, caricaturistul dragostei si fotografii de cuplu in „Rame de Dor”, alte multe adunate… Si multe fete sarutate!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.