Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

De văzut: Casa Conspirativă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De văzut: Casa Conspirativă Share De văzut: Casa Conspirativă


Danzel Washington și Ryan Reynolds, doi foarte populari actori din generaţii diferite, sunt starurile acestui action thriller. Washington îl interpretează pe cel mai periculos agent renagat al CIA care se întoarce la meserie după un deceniu ca fugar. Atunci când casa-refugiu care i-a fost oferită de oficialităţi e atacată de mercenari, el este ajutat de un agent debutant (Reynolds). Acum, acești doi aliaţi neobișnuiţi trebuie să stea în viaţă suficient de mult ca să descopere cine îi vrea morţi.

**PĂREREA EDITORULUI: **
Denzel Washington descrie cel mai bine filmul: “E murdar și obraznic – nu e curăţel și cool”. E un thriller cu puternice note provocatoare, neobișnuit de politic incorecte. Hollywood-ul iubește foarte tare idea de a recruta voci proaspete regizorale și are o obsesie pentru importarea de regizori de pe scena independentă. De data asta, regizorul Espinoza se dovedește înălţime; neobișnuita sa virtuozitate sa stilistică și forţa sa cinetică e ceea ce distinge “Safe House” de alte produse de gen. E violent, de o energie brută.

**Safe House**
Regia: Daniel Espinosa
Cu: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Robert Patrick, Liam Cunningham
SUA, 2012
Durata: 115 min.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.