Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Workshop Nights.ro Awards 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Workshop Nights.ro Awards 2012 Share Workshop Nights.ro Awards 2012


Reprezentanti din partea DjSuperStore, Dance FM, Cat Music, Teach Me si Red Bull vor sustine seminarii in cadrul workshop-ului Nights.ro Awards care se va desfasura in timpul zilei de sambata, 25 februarie 2012 la Club Space din Bucuresti.

Workshop-ul Nights.ro Awards, manifestarea cultural-educativa, se va desfasura pentru al patrulea an consecutiv in Capitala, de aceasta data utilizand spatiul clubului Space din Bucuresti, locatie care va gazdui, odata cu lasarea serii, si cea de-a 10-a editie a galei de decernari cu acelasi nume.

A patra editie a workshop-ului Nights.ro Awards va avea loc intre orele 12:00 – 20:00 in ziua de sambata, 25 februarie 2012. Dupa succesul avut in ultimii trei ani, workshop-ul este considerat in prezent ca fiind un eveniment major pe calendarului anual al muzicii dance si electronice din Romania.

Programul workshop-ului a ajuns sa fie cunoscut ca fiind cel mai important de acest gen, creand astfel o mai buna platforma pentru dialoguri si dezbateri in domeniul muzicii electronice, din spatele carierei de DJ, producator, PR, promoter, manager de club sau impresar, plus multe altele conexe industriei.

**COMPOSING AND MUSIC PRODUCTION**
Raoul Russu – DJ/producator, fondator MA-Studio – prezentare Spark Arturia, un workstation care salveaza timpul chiar si
atunci cand esti in cautarea percutiei dorite. Combina puterea unui sintetizator analogic si sampler, prin fluxul de lucru intuitiv al unui drum machine. Cu alte cuvinte, Spark este un punct forte pentru productia de beat-uri.
Powered by DjSuperStore

**RADIO & TV CLUBBING CULTURE**
Oana Tache – Marketing Promo PRO TV, ProCinema, ProFM Romania, DanceFM, MusicFM

**HIT: TO BE OR NOT TO BE**
Raluca Neagu – PR & Marketing Manager Cat Music Romania, Label Manager EMI Romania – seminar despre cum se nasc hit-urile si de ce nu sunt neaparat rele, chiar si in zona underground.

**TEACH ME**
Ana Maria Munteanu si Dionisia Sandu – Rebranding Advice

**RED BULL MUSIC ACADEMY**
Cristian Stefanescu (Electric Brother) – compozitor, DJ, producator multimedia si publicitate, moderator Red Bull Music Academy Workshop Session 2012.
Powered by Red Bull

De asemenea, în cadrul Workshop-ului, DjSuperStore va pune la dispozitie spre experimentare, tuturor participantilor, un Emulator, primul si cel mai util sistem pentru DJ, care permite publicului sa vada exact ce face DJ-ul in timpul prestatiei, cu ajutorul ecranului tactil transparent.

Workshop Nights.ro Awards 2012 are loc sambata, 5 februarie 2012, intre orele 12:00 – 20:00, la Club Space Bucuresti – Str. Academiei 35-37.

Intrarea libera.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.