Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Şi alb, şi roşu…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Şi alb, şi roşu… Share Şi alb, şi roşu…


Acum, când scriu aceste rânduri, zăpada persistă pe trotuare de parcă aş călca într-o imensă tavă cu făină. E frig şi vinul fiert cu scorţişoară pare singurul remediu după o zi de plimbare pe-afară. Dar sper în fiecare seară că a doua zi va fi din nou soare, că haina albă va dispare şi termometrul nu va mai coborî sub zero grade Celsius. Ce sa fac! Îmi place căldura, iubesc vara! Aşa încât îmi pun speranţele în Mărţişor.

Sper din tot sufletul să vestească venirea primăverii cu adevărat. Îmi doresc să intrăm în prima lună de primăvară cu soare şi căldură, să putem sărbători femeile nu doar cu cadouri sofisticate ci şi cu plimbări plăcute în natură. Nu a trecut bine
Ziua Îndrăgostiţilor că urmează ziua şnurului alb-roşu. Am văzut în galantare oferta variată, de la bijuterii la parfumuri. Un traseu prin oraş, pe la multele vitrine decorate de sezon ar trebui să fie suficient.

Dar mă gândesc că aceste frumoase cadouri le-am putea combina şi cu o seară de spectacol sau un concert. Chiar dacă ar trebui să le răsfăţăm în fiecare zi a anului, să nu uităm măcar acum să le arătăm cât sunt de importante în viaţa noastră. Cu o floare, cu un inel, cu o seară frumoasă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.