Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ministry of Sound World Tour se amână

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ministry of Sound World Tour se amână Share Ministry of Sound World Tour se amână


Evenimentul Ministry of Sound World Tour, organizat de Xteria DANCE, în data de 18 februarie, la Arenele Romane se amână. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cortul de la Arenele Romane a suferit cateva avarii ce necesită reparaţii. Mihai Cernea, administrator Arenele Romane, a pornit procesul de reparare a structurii. Drept urmare, evenimentul se va relua în viitorul apropiat, încercând ca săptămâna viitoare să se stabilească o dată exactă.

Cei care au achiziţionat bilete pot opta pentru păstrarea acestora sau pot recupera valoarea totală a acestora prin intermediul unităţilor de unde au fost achiziţionate. Biletele păstrate vor fi valabile pentru data ce va fi stabilite ulterior. Invitaţiile câştigate în urma concursurilor organizate de către partenerii noştri vor fi în continuare valabile.

Xteria DANCE îşi manifestă regretul pentru acest incident nefericit şi va depune toate eforturile pentru a organiza Ministry of Sound World Tour într-un mod ireproşabil în viitorul apropiat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută