Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bilete suplimentate la concertul RHCP

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bilete suplimentate la concertul RHCP Share Bilete suplimentate la concertul RHCP


Fanii trupei **Red Hot Chili Peppers** care nu au reusit sa-si cumpere bilete in categoria *Gold Circle* mai au o sansa: capacitatea acestei zone se va suplimenta cu inca *500 de locuri*. Decizia a fost luata ca urmare a numarului foarte mare de solicitari primite din partea publicului dupa epuizarea biletelor puse intitial in vanzare in aceasta categorie. Trupa **Red Hot Chili Peppers** va concerta in Romania pe data de **31 august 2012**, pe **Arena Nationala**.

Biletele pentru concertul **Red Hot Chili Peppers** s-au pus in vanzare inca din luna decembrie a anului trecut, in doar cateva zile inregistrandu-se mii de comenzi, din mai multe orase din Romania, dar si din tari vecine. Categoria Gold Circle a fost prima declarata sold-out, biletele puse initial in vanzare in aceasta zona fiind epuizate in doar cateva saptamani. „Interesul publicului fata de acest eveniment a fost evident inca din primele zile dupa anuntul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out in doar doua saptamani. Prin urmare, am luat in calcul efectuarea unor modificari de ordin logistic astfel incat sa putem acomoda inca 500 de fani” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul **Red Hot Chili Peppers** de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Acestea pot fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

De asemenea, fanii **Red Hot Chili Peppers** care doresc sa urmareasca show-ul trupei preferate intr-o atmosfera selecta au la dispozitie un numar limitat de bilete VIP, ce includ cele mai bune locuri din stadion si o serie intreaga de servicii de cinci stele. Pachetele VIP sunt disponibile la pretul de 1000 de lei si pot si comandate doar online, de pe site-ul www.MyTicket.ro.

Sursa: [hipmag.ro](http://www.hipmag.ro)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.