Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Turneu Alternosfera

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Turneu Alternosfera Share Turneu Alternosfera


ALTERNOSFERA se află în turneul de promovare a albumului VIRGULA, care face parte dintr-o trilogie, „Virgula” fiind semnul din „3,14” (adică din ∏), dar despre asta veţi citi în interviul care va apărea în scurt timp, trialog cu Marcel Bostan şi Sergiu Aladin care a avut loc după concertul din Rockstadt, Braşov (februarie 2012).

Ca de obicei, Alternosfera a adunat foarte mult public, iar atmosfera a fost de-a dreptul electrizantă, aproape psihedelică, ca şi dansul lui Marcel Bostan, vocalistul şi liderul formaţiei. Alternosfera a făcut un spectacol impecabil, iar Marcel a băgat în scurt timp publicul în starea aia dintre realitate şi vis, pe care o aduce mereu în concertele Alternosfera, în primul rînd prin muzică, dar şi prin atitudinea, prezenţa scenică şi dansul şamanic. Alternosfericii au cîntat – împreună cu publicul, fireşte – piese vechi, cerute insistent de publicul braşovean de la Rockstadt, atît de specializat în rock, dar şi vreo 4-5 cîntece noi-nouţe, de pe albumul care va apărea – ca obiect – la concertul de la Bucureşti.

Pînă atunci – nu pierdeţi concertul din turneul „Virgula” din oraşul vostru, pur şi simplu ar fi păcat. În afară de concertul excepţional vă puteţi întîlni cu băieţii după concert, la autografe sau poze, pe tricourile foarte frumoase şi simbolice, pe care le găsiţi la concertele Alternosfera, sau pe afişe. O formaţie de rock alternativ care a atins vîrful carierei, e pe creasta valului, în cea mai bună perioadă pe care o poate atinge o trupă. Mulţumim ALTERNOSFERA, aşteptăm cu (ne)răbdare următorul concert!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.