Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Sushi Dinner Show & Sushi Seminar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sushi Dinner Show & Sushi Seminar Share Sushi Dinner Show & Sushi Seminar


În această săptămână, iubitorii bucătăriei japoneze au un mare motiv de bucurie: Maestrul Masayoshi Kazato, ambasador internațional în promovarea sushi-ului se afl ă la Cluj, pentru a lua parte la două evenimente de excepție, organizate de Restaurantul Japonez Tokyo alaturi de All Japan Sushi Association, Yamasa Corporation, avand ca sponsor principal Hotelul Opera Plaza si benefi ciind de sprinjinul Ambasadei Japoniei In Romania.

Sushi Dinner Show oferă ocazia participanților de a-l vedea pe Masayoshi Kazato pregătind sushi, dar și de a savura un meniu special conceput de acesta. Sushi Dinner Show are loc marți, 21 februarie începând cu ora 19.00 la Restaurantul Japonez Tokyo, accesul la eveniment făcându-se pe baza unui bilet care se poate achiziționa din restaurant.

Al doilea eveniment special la care sunteți invitați are loc miercuri, 22 februarie la Opera Plaza Hotel, unde veți putea învăța din tainele preparării sushi-ului, în cadrul Sushi Seminar. Maestrul Masayoshi împreună cu Tsuchiya Naofumi și bucătarii de la Tokyo Group, vă vor pregăti diverse sortimente de sushi, astfel încât veți avea ocazia de a gusta pe lângă sake, ceai verde și calpis, sushi preparat chiar de Maestrul Masayoshi. Participarea la acest eveniment se face numai pe bază de invitație.

**SUSHI DINNER SHOW**

– Marți 21 februarie, ora 19.00
– Restaurantul Japonez Tokyo
– Str. Ghe. Marinescu 5

**Sushi Seminar**

– Miercuri 22 februarie
– Opera Plaza Hotel
– Str. General Traian Moșoiu 10 – 12
– Detalii: www.tokyorestaurant.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.