Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2012
Arhiva Zile si Nopti

Celebrating Love…la ALILA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Celebrating Love…la ALILA Share Celebrating Love…la ALILA


Dacă tot a trecut Valentine’s Day, vine timpul să ne iubim româneşte. Nu zice nimeni că sărbătorile adoptate nu fac bine, dar ce e al nostru e pus deoparte. Întrebarea lunii a fost “Unde petreci Ziua Îndrăgostiţilor”?, eu întreb “Unde petreci de Dragobete”? Alegerea unui loc special pentru persoana iubită este destul de dificilă. În această perioadă majoritatea localurilor din Iaşi au oferte foarte diverse, unele mai interesante decât altele.

Eu vă recomand restaurantul pizzerie Alila, un loc intim perfect pentru a sărbători dragostea. Pe 24 februarie, echipa Alila a pregătit o seară aparte: un cadru romantic, muzică specială şi mâncăruri atent alese – totul pentru clipe de neuitat alături de persoana iubită. Din propria experienţă pot zice că la Alila întotdeauna te simţi bine, clienţii de acolo sunt oameni plăcuţi, iar
atmosfera este caldă. Bucătarii sunt dintre cei mai talentaţi, pentru ca tu să te poţi bucura de mâncarea care îţi place.

Desigur, dacă ai mai fost acolo ştii deja aceasta. Dacă nu, îţi sugerez să încerci, va merita! Rezervă-ţi un loc şi sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor româneşte. Vino de Dragobete la Alila şi bucură-te de clipe de neuitat.

Rezervări se fac fie on-line, pe www.pizzeriaalila.ro, fie la unul din numerele lor de telefon: 0232.233.600; 0749.877.446; 0726.777.618.

O lună plină de dragoste!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.