Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Anca Poterasu Gallery, un nou succes, cu vernisajul expozitiei Pitoresc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anca Poterasu Gallery, un nou succes, cu vernisajul expozitiei Pitoresc Share Anca Poterasu Gallery, un nou succes, cu vernisajul expozitiei Pitoresc


Sambata, 21 ianuarie, peste 100 de iubitori de arta s-au intalnit la vernisajul expozitiei Pitoresc, de Irina Botea si Nicu Ilfoveanu. Toti cei prezenti s-au putut bucura de o parte a Romaniei pitoresti, condusi fiind de Nea Nelu, cel care a avut rolul de calauza prin satele parasite si povestile din Apuseni.

Materialul video prezentat la vernisaj, dar si pozele care alcatuiesc expozitia au prins viata intr-o excursie a celor doi artisti in Apuseni. Desi pornisera de la ideea de unei lucrari despre culegatorii de fructe, cei doi l-au intalnit pe Nea Nelu (Ioan Parva, ghid local si scriitor pentru revista turistica Romania Pitoreasca), care i-a condus prin sate si le-a facut cunoscute povestile locului.

Fragmente din aceasta excursie, care relateaza in imagini povestea unor locuri uitate, pot fi vazute in exclusivitate la Anca Poterasu Gallery, situata pe strada Plantelor, numarul 56. Expozitia foto-video, cu vanzare, este deschisa pana in data de 2 martie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.